flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

В період з 30 жовтня по 15 листопада 2017 року Макарівським районним судом Київської області проводитиметься соціологічне опитування громадян та відвідувачів суду стосовно рівня довіри до суду та оцінки якості роботи суду

24 жовтня 2017, 10:22

Наявність довіри є найважливішим компонентом усіх людських стосунків, будь-якої соціальної системи, а тому проблема здобуття довіри суспільства до державних інституцій не є новою.

На виконання Рішення Ради суддів України від 19 вересня 2017 року №51, з 30 жовтня по 15 листопада 2017 рокуМакарівський районний суд Київської області буде проводити соціологічне опитування громадян та відвідувачів суду для визначення рівня довіри до судута оцінки якості роботи суду.

Опитування проводиться з метою об'єктивної оцінки довіри до суду та розробки ефективних рекомендацій щодо його підвищення.

Отримати анкету можна в  канцелярії суду (каб. №7) на першому поверсі приміщення суду. Також можна роздрукувати з офіційного веб-сайту Макарівського районного суду Київської області на веб-порталі «Судова влада України» у розділі «Громадянам» або за посиланням, та направити на електронну адресу суду: inbox@mk.ko.court.gov.ua, або поштову адресу: 08000, Київська область, Макарівський район, смт. Макарів, вул. Димитрія Ростовського, 35.