flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Увага! Вільна посада

16 жовтня 2019, 15:10

Макарівський районний суд Київської області шукає відповідальну, дисципліновану, цілеспрямовану  людину на посаду секретаря судового засідання.

 

Секретар судового засідання:

1) здійснює судові виклики і повідомлення;

2) перевіряє, хто з учасників судового процесу з’явився в судове засідання, хто з учасників судового процесу бере участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції, і доповідає про це головуючому;

3) забезпечує контроль за повним фіксуванням судового засідання технічними засобами і проведенням судового засідання в режимі відеоконференції;

4) забезпечує ведення протоколу судового засідання;

5) забезпечує оформлення матеріалів справи;

6) виконує інші доручення головуючого, що стосуються розгляду справи.

Секретар судового засідання виконує обов’язки судового розпорядника у випадку його відсутності.

 

Вимоги до кандидатів: освіта – вища, за ступенем не нижче молодшого бакалавра або бакалавра за напрямом підготовки «Правознавство» або «Правоохоронна діяльність» або іншими спеціальностями відповідно до професійного спрямування, вільне володіння державною мовою, уміння працювати з комп’ютером, вміння використовування комп’ютерним обладнанням, програмним забезпеченням та офісною технікою, досвід роботи не обов’язково.

 

З питань заняття вакантної посади секретаря судового засідання звертатись до керівника апарату суду Голінко Світлани Генарівни, тел. (04578) 5-13-39.