flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Голова Макарівського районного суду ТАНДИР Олексій Віталійович – учасник круглого столу, головна тема якого «Протидія домашньому насильству»

10 жовтня 2019, 09:23

07 жовтня 2019 року на базі Васильківського міськрайонного відділу з питань пробації, проведено круглий стіл за участю голів Васильківського, Макарівського та Обухівського судів, виконуючої обов’язків Васильківської місцевої прокуратури, представника поліції, керівника притулку, представника ВБО «Конвіктус Україна», начальника відділу соціальної роботи Васильківської РДА. Також до зустрічі долучилася експерт з питань судової реформи Валентина Ростопіра, яка презентувала програму з інтегрованого підходу протидії домашньому насильству, що використовується в Канаді.

Під час презентації було обговорено низку тем, пов’язаних з домашнім насильством, таких як співпраця урядових та не урядових організацій під час роботи з випадками домашнього та сексуального насильства.

Інтегрований підхід, який застосовується до протидії домашньому насильству в провінціях Альберта та Британська Колумбія полягає у співпраці пробації, суддів, прокуратури, громадських та благодійних організацій.

Прес-секретар суду