flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Голова Макарівського районного суду ТАНДИР Олексій Віталійович – учасник VIII Судового форуму "TRIAS POLITICA: Cуд у системі гілок влади"

03 жовтня 2019, 16:07

Сьогодні у місті Києві проходить VIII Судовий форум «TRIAS POLITICA: «Суд у системі гілок влади». 

Учасником даного форуму став і голова Макарівського районного суду Київської області ТАНДИР Олексій Віталійович, який  з 2018 року є дійсним членом Асоціації правників України.

Судовий форум є одним із наймасштабніших та найвпливовіших заходів року, що традиційно об’єднує на незалежному майданчику представників судової влади, міжнародних та національних експертів, практикуючих юристів для обговорення актуальних питань, пов’язаних з функціонуванням судової системи, отримання вичерпних та фахових відповідей та формування задач на наступний рік.

Мета цьогорічного заходу - обговорення з представниками судових інституцій, міжнародними та національними експертами актуальних питань, пов’язаних з функціонуванням судової системи в Україні. Участь у форумі візьмуть судді Конституційного Суду України, Верховного Суду, представники Вищої ради правосуддя, Вищої кваліфікаційної комісії суддів України, Міністерства юстиції України, судді, міжнародні експерти та представники Ради Європи, а також практикуючі юристи та представники ЗМІ.

Сам захід організовано Асоціацією правників України спільно з проектом Ради Європи «Підтримка впровадженню судової реформи в Україні». Програмним координатором заходу виступає Анна Огренчук, голова Комітету АПУ з процесуального права, керуючий партнер Юридичної групи LCF.

 

Починаючи зліва:

Євсіков Олексій Олександрович

Суддя Вищого господарського суду України

 

Тандир Олексій Віталійович

Голова Макарівського районного суду Київської області


Холоднюк Зеновій Васильович

Голова Державної судової адміністрації України

 

Бутенко Вадим Олексійович

Заступник Голови Ради суддів України

 

 

 

Прес-секретар суду