flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Робоча зустріч заступника начальника Макарівське бюро правової допомоги з працівниками апарату Макарівського районного суду

23 травня 2019, 11:18

13 травня 2019 року у приміщенні Макарівського районного суду Київської області відбулась робоча зустріч заступник начальника Макарівського бюро правової допомоги Тараса Бенедіктова з працівниками апарату суду, за участю керівника апарату суду  Світлани Голінко, прокурора Макарівського відділу Києво-Святошинської місцевої прокуратури Київської області Євгенія Шабанова.  

Під час зустрічі йшлося про основні аспекти діяльності Макарівського бюро правової допомоги та подальшу співпрацю. Тарас Бенедіктов розповів про основні функції бюро та зазначив категорії осіб, які відповідно до законодавства мають доступ до безоплатної правової допомоги.

В ході зустрічі було обговорено реалізацію всеукраїнської правопросвітницької кампанії «ВІДПОВІДАЛЬНЕ БАТЬКІВСТВО» відповідно до доручення Міністерства юстиції України від 11 березня 2019 року № 83/29.2/32-19, метою якої  є інформування батьків щодо розміру, підстав та порядку нарахування аліментів, нових правил виїзду з дитиною за кордон, порядку отримання послуги «Муніципальна няня».

Прес-секретар