flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

І знову працівники Макарівського районного суду Київської області поповнили скарбничку своїх знань

21 травня 2019, 11:27

13-17 травня 2019 року Національною школою суддів України згідно з графіком підготовки працівників апаратів судів в приміщенні Шостого апеляційного адміністративного суду, проходила підготовка помічників  і консультантів місцевих загальних (окружних) та апеляційних судів, участь в якій  взяла і помічник судді  Макарівського районного суду Київської області Ілюшенко Катерина Вікторівна.  

Ключові питання підготовки:  

  • Особливості судових експертиз. Питання їх призначення і проведення. Напрямки розвитку  судової експертизи в контексті новел чинного законодавства.
  • Актуальні питання запобігання та протидії корупції в Україні. Правове регулювання конфлікту інтересів у сфері правосуддя.
  • Права людини.  Загальний огляд Конвенції про захист прав людини і основоположних свобод.
  • Новели  Кримінального процесуального  кодексу України.
  • Новели  Цивільного процесуального  кодексу України.
  • Правові позиції Верховного Суду в кримінальних справах та багато ін.

Підготовка проходила у формі інтерактивних лекцій,  робота в групах, практичні вправи, перегляд відеороликів та  обговорення проблемних питань.

 

20 травня 2019 року головний спеціаліст Макарівського районного суду    Шовкун Олексій Дмитрович, пройшов тренінг на тему: «Поліграф і психологічна діагностика. Сучасні методи оцінки достовірності повідомленої інформації».

 

За результатами успішного проходження підготовки помічник судді Ілюшенко Катерина Вікторівна та головний спеціаліст Шовкун Олексій Дмитрович     отримали відповідний Сертифікати.

 

Прес-секретар суду