flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Вакантні посади державної служби

22 липня 2021, 11:49

Макарівський районний суд Київської області повідомляє про 2 вакантні посади державної служби категорії В, секретарів судових засідань. 

Посадові обов'язки:

1. Виконує роботу КП «Д-3» з документами по справах відповідно до прав користувача автоматизованої системи документообігу, затверджених наказом керівника апарату суду, розгляд яких передбачено процесуальним законодавством.

2. Здійснює судові виклики та повідомлення в справах, які знаходяться у провадженні судді, оформлює заявки до органів внутрішніх справ, адміністрації місць попереднього ув’язнення про доставку до суду затриманих та підсудних осіб, готує копії відповідних судових рішень.

3. Здійснює оформлення та розміщення списків справ, призначених до розгляду.

4. Перевіряє наявність і з’ясовує причини відсутності осіб, яких викликано до суду, і доповідає про це головуючому судді. Здійснює перевірку осіб, які викликані в судове засідання, та зазначає на повістках час перебування у суді.

5. Забезпечує фіксування судового засідання технічними засобами згідно з Інструкцією про порядок роботи з технічними засобами фіксування судового процесу (судового засідання). Веде журнал судового засідання та протокол судового засідання.

6. Виготовляє копії судових рішень у справах, які знаходяться у провадженні судді. Здійснює оформлення для направлення копій судових рішень сторонам та іншим особам, які беруть участь у справі й фактично не були присутніми в судовому засіданні при розгляді справи.

7. Здійснює заходи щодо вручення копії вироку засудженому або виправданому відповідно до вимог Кримінально-процесуального кодексу України, за дорученням судді здійснює заходи щодо видачі підсудним або засудженим підписки про невиїзд.

8. Готує виконавчі листи у справах, за якими передбачене негайне виконання.

9. Оформлює матеріали судових справ і здійснює передачу справ до канцелярії суду. За дорученням голови суду, судді, головуючого по справі, здійснює ознайомлення учасників процесу з матеріалами справи.

10. Виконання інших обов’язків, які не перелічені в інструкції, але витікають зі змісту нормативних актів, наказів та вказівок, які входять до компетенції секретаря судових засідань. Виконує інші доручення голови суду, судді, керівника апарату суду та помічника судді щодо організації розгляду судових справ.

 Кваліфікаційні вимоги:

1

Освіта

Вища освіта ступеня не нижче молодшого бакалавра або бакалавра за спеціальністю «Право», «Правознавство», «Правоохоронна діяльність»

2

Досвід роботи

Без вимог до досвіду роботи

3

Володіння державною мовою

Вільне володіння державною мовою

4

Володіння іноземною мовою

Не потребує