flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Привітання з нагоди професійного свята - Дня працівників суду  

15 грудня 2020, 11:44

 

Шановні колеги - судді та працівники апаратів судів! Щиро вітаємо вас з професійним святом - Днем працівників суду. Покликання працівників судової гілки влади полягає у самовідданому служінні закону, наполегливій праці з практичного втілення в життя принципу верховенства права, надійному захисті прав та свобод людини.

Від імені колективу Макарівського районного суду та від себе особисто бажаю вам незмінних принципів справедливості і неупередженості, бездоганної діяльності та великих успіхів, хай не зрадять вас витримка та сила духу, не вичерпуються джерела наснаги та оптимізму й завжди повняться сонячним теплом та достатком ваші оселі, здоров’я вам, щастя та миру!

 

        З повагою,

Голова Макарівського районного  суду                                                                         О.В. Тандир

 

 

Крім того голова суду особисто привітав колег з заслуженими нагородами.

 

Грамотами Ради суддів України «За значний вклад у зміцнення авторитету судової влади, високий професіоналізм, особистий внесок у розвиток судової влади, багаторічну сумлінну працю   та з нагоди професійного свята - Дня працівників суду» відзначено:

  • Дричак Віту Валеріївну, помічника судді Макарівського районного суду Київської області
  • Прокопчук Оксану Олегівну, секретаря судових засідань Макарівського районного суду Київської області

 

 

Грамотами Територіального управління Державної судової адміністрації України в Київській області  «За сумлінне виконання службових обов’язків, високий професіоналізм, проявлену ініціативу  та з нагоди святкування Дня працівників суду» відзначено:

 

  • Нестерчук Раїсу Михайлівну, архіваріуса Макарівського районного суду Київської області
  • Лиштву Анну Олександрівну, секретаря Макарівського районного суду Київської області
  • Чуйко Валентину Борисівну, заступника керівника апарату Макарівського районного суду Київської області