flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

VІ Судовий форум

03 жовтня 2017, 09:17

28 та 29 вересня 2017 року у м. Києві пройшов VІ Судовий форум, який організований Асоціацією правників України, є одним із наймаштабніший та найвпливовіших заходів року на юридичному ринку країни.

Учасником даного форуму також став суддя Макарівського районного суду Київської області ТАНДИР Олексій Віталійович.

Проведення даного заходу - це чудова нагода зустрітися з колегами, познайомитися та поспілкуватися з цікавими людьми і почути відповіді на свої запитання.

Програмний координатор заходу  - Анна Огренчук, член Ради з питань судової реформи при Президентові України, голова Комітету АПУ з процесуального права, керуючий партнер LCF.

Ключові питання Форуму:

Роль Верховного Суду у побудові нової судової системи.Статус судової реформи.Польська судова реформа 2017: плюси, мінуси та уроки для України.Нове в процесі доказування.Статус резонансних судових справ за участі України.Резонансні корпоративні спори: досвід 2017 року.Найбільш резонансні спори з державою 2017.Визнання правочинів недійсними: остання практика в земельних спорах та в спорах за участі Національного антикорупційного бюро України.Нові правові аспекти в спорах з Національним банком України.Принцип пропорційності в новому господарському процесі.Податкові спори за новими правилами: міф чи реальність.

 

Серед запрошених спікерів:ОЛЕКСІЙ ФІЛАТОВ, заступник Глави Адміністрації Президента України;ІГОР БЕНЕДИСЮК, Голова Вищої ради правосуддя, член Ради з питань судової реформи при Президентові України, член Конституційної комісії, заслужений юрист України;СЕРГІЙ КОЗЬЯКОВ, к.ю.н., Голова Вищої кваліфікаційної комісії суддів України, член Ради з питань судової реформи при Президентові України;КІММО НУОТІО, д.ю.н., професор кримінального права, декан юридичного факультету Гельсінського університету (Фінляндія);МАТЕУШ ПІЛІХ, д.ю.н., член Управління з досліджень та аналізу Верховного суду Республіки Польща, доцент факультету права та адміністрування Варшавського університету;АНДРІЙ СТЕЛЬМАЩУК, Президент Асоціації правників України, керуючий партнер ЮФ «Василь Кісіль і Партнери»;АННА ОГРЕНЧУК, член Ради з питань судової реформи при Президентові України, Голова Комітету АПУ з процесуального права, керуючий партнер LCF;ДОВИДАС ВІТКАУСКАС, керівник групи експертів Проекту ЄС «Підтримка реформ у сфері юстиції в Україні»;та багато інших цікавих учасників. 

Відбулися  надзвичайно цікаві дискусії та доповіді від провідних юристів України, наукових та громадські діячів, адвокатів, прокурорів, суддів. Темами для обговорення стали потенціал і майбутнє юриста в Україні,  резонансні судові справита багато іншого. 

Учасникам форуму було цікаво дізнатись про новели законодавства, що регулює різні сфери економіки, про вплив судової реформи на розвиток підприємництва та безпеку інвестицій, про вирішення податкових спорів за новими правилами. 

Докладніше з програмою форуму можна ознайомитись за посиланням.