flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Голова Макарівського районного суду ТАНДИР Олексій Віталійович – учасник ХІ Судового форуму на тему «Воєнна трансформація правосуддя»

07 грудня 2022, 10:07

Голова Макарівського районного суду ТАНДИР Олексій Віталійович – учасник ХІ Судового форуму на тему «Воєнна трансформація правосуддя»

07 та 08 грудня у місті Києві проходить ХІ Судовий форум на тему «Воєнна трансформація правосуддя».

Учасником даного форуму став і голова Макарівського районного суду Київської області ТАНДИР Олексій Віталійович, який  з 2018 року є дійсним членом Асоціації правників України.

Судовий форум є одним із наймасштабніших та найвпливовіших заходів року, що традиційно об’єднує на незалежному майданчику представників судової влади, міжнародних та національних експертів, практикуючих юристів для обговорення актуальних питань, пов’язаних з функціонуванням судової системи, отримання вичерпних та фахових відповідей та формування задач на наступний рік.

Мета цьогорічного заходу - обговорення з представниками судових інституцій, міжнародними та національними експертами актуальних питань, пов’язаних з функціонуванням судової системи в Україні в умовах воєнного стану. Участь у форумі візьмуть представники Верховного Суду, Верховної Ради України, Офісу Генерального прокурора, Міністерства юстиції України, судді, міжнародні експерти та представники Проєкту ЄС «Право-Justice» , а також практикуючі юристи та представники ЗМІ.

Ключові питання, що обговорюватимуться на форумі: судова реформа як необхідний крок на шляху до європейської інтеграції; функціонування судової системи під час війни (успіхи, існуючі загрози, рекомендації - погляд зсередини і ззовні); міжнародна та національна санкційні політики; судові процеси про відшкодування збитків з РФ; державна та індивідуальна відповідальність за злочини, вчинені в Україні.  

Сам захід організовано Асоціацією правників України спільно з Проєктом ЄС «Право-Justice». Програмним координатором заходу виступає Анна Огренчук, Президентка Асоціації правників України, керуюча партнерка LCF Law Group.

 

Прес-секретар суду